Visual merchandising

IcoonVisualMerchandising Visual merchandising is al vele jaren een ingeburgerd begrip in de retailbranche. En dat is niet voor niets. Het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van uw assortiment draagt bij aan de gewenste verkoopresultaten. Visual Merchandising by Visual Movement draait om een goede balans in creativiteit en de commerciële en strategische keuzes die er moeten worden gemaakt. Het behelst dan ook meer dan uw kledingpresentatie en winkelinrichting onder handen nemen. In een strategisch proces kijken wij naar de routing van uw kledingwinkel, het winkelbeeld en de winkelsfeer. Daarin speelt personeel ook een rol. Ook (korting)acties en displays worden onder de loep genomen. Dit doen we altijd vanuit de waardes van uw organisatie.

Advies

In een gedegen Visual Merchandising by Visual Movement-advies worden altijd de volgende zaken belicht:

– Interieur en exterieur
– Winkelbeeld en winkelsfeer
– Routing
– Schappenplan en winkelindeling
– Acties en displays
– Personeel en coaching

Visuele vertaalslag

Vanuit onze expertise als retail-specialist vertaalt Visual Movement uw organisatiebeleid op visueel niveau. Ongeacht de grootte van uw vloeroppervlakte. Visual Movement heeft voor iedere fashion retailer, groot of klein, een passende visual merchandising oplossing.

Ons credo is ontzorgen. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u uw focus kunt leggen op verkoop. Wij ondersteunen u op visueel niveau en zorgen dat de commerciële en creatieve belangen naadloos op elkaar aansluiten. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om de voordelen en de mogelijkheden van Visual Merchandising by Visual Movement te bespreken.