Retail training

Praktijktraining

De Operation on Fire-trainingen van Visual Movement bestaan uit een aantal praktijkgerichte trainingen, speciaal voor de modebanche. De trainingen worden gegeven aan iedereen die werkzaam is binnen het winkel(bedrijf) en interesse heeft voor management en/of verkoop. Deze retailtrainingen zijn puur maatwerk en worden  aan de hand van bedrijfsspecifieke informatie samengesteld.

IcoonSalesonFire

Verkooptraining

Sales on Fire is een verkooptraining die op de winkelvloer plaatsvindt. We starten de training met een aantal spelregels voor we beginnen met de verkooptraining op de vloer. De Sales on Fire-training vindt plaats tijdens de winkelopening. Het stelt de participanten in staat de geleerde technieken direct toe te passen in de praktijk en te ervaren wat de aangeleerde technieken teweegbrengen. Maximale deelname: 1 verkoopteam.

ManagementOnFire

Management training

Management on Fire is een praktijkgerichte managementtraining. De training vindt hoofdzakelijk plaats op de werkvloer waar de theorie direct is om te zetten naar de praktijk. Deze managementtraining creëert bewustwording ten aanzien van het eigen handelen van de deelnemer en de gevolgen. Deelnemers zullen zichzelf maar zeker ook hun medewerkers beter leren begrijpen. Aansluitend leren we de managers om de leidinggevenden die zij in dienst hebben zo effectief mogelijk aan te sturen. De training is voor en door de praktijk ontwikkeld en opgebouwd uit 4 verschillende modules. Maximale deelname: 3 participanten.

IcoonFirstAidMerch

Visual Merchandising

First Aid Merchandising is een combinatie van de theorie en praktijk die visual merchandising behelst. Visual Movement traint de visual merchandiser – of de verantwoordelijke winkelmedewerker – in het werken met de voorraad op commercieel en visueel niveau. De getrainde vaardigheden worden uiteindelijk in praktijk gebracht; participanten laten zien met aandacht voor de commerciële informatie op een visueel aantrekkelijke manier te kunnen presenteren. De trainers zijn afkomstig uit de praktijk en ontwikkelden deze training vanuit hun rijke werkervaring voor Visual Movement. Maximale deelname: 3 participanten.