Retail advies

IcoonRetailAdvies2 Retail advies? U wilt natuurlijk tot in detail weten wat eraan scheelt als het resultaat van uw winkel(bedrijf) tegenvalt. U neemt niet als vanzelfsprekend aan dat alleen externe omstandigheden hier verantwoordelijk voor zijn. Zowel intern als extern zijn er verschillende mogelijkheden voor optimalisatie van uw retailformule, met als resultaat een uitgekiend winkelconcept en een stijging van de nettowinst. Wij zijn gespecialiseerd in het deskundig adviseren, begeleiden en coachen van totale winkelformules in de modebranche en individuele kledingwinkels. Zoeken, benoemen en uitvoeren van de meest geschikte manier van winkelvloeren voor uw kledingwinkel of winkelformule. Dat zijn de stappen die er gezet moeten worden om uw retail-organisatie te verbeteren. Visual Movement ondersteunt u hierbij. We brengen de soms ingewikkelde en zoekgeraakte structuur terug en vertalen deze naar een helder en gemakkelijk uit te voeren beleid.

Retail Advies by Visual Movement

Hoe we dat doen? Door onze bedrijfstak Retail Advies by Visual Movement. Wij helpen u bij het vinden van mogelijkheden om uw winkelformule te optimaliseren. Wij coachen ondernemers in het structureren van hun kledingwinkel of winkelformule en het te voeren beleid. Samen zoeken we naar een effectieve manier om de winkelformule vorm te geven en een beter rendement te realiseren. Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt, onafhankelijk en opgesteld in begrijpelijke taal.

Vrijblijvend consult

Retail Advies by Visual Movement biedt uw winkel(bedrijf) een helpende hand. Tijdens een vrijblijvend consult kunnen wij u inzichtelijk maken welke mogelijkheden Visual Movement u te bieden heeft op het vlak van retail advies. Het eerste consult verstrekken wij geheel gratis. U kunt een consult aanvragen via contact@visualmovement.nl